Dernekten Haberler

 

 

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 179. YILINI KUTLUYORUZ. 

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği olarak, en genç emeklimizin 30 yılını verdiği Polis Teşkilatında görev aldığımız sürede, görevin getirdiği ağır sorumluluklara rağmen vakurla, onurla, meslek disiplini ve haysiyeti içerisinde görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman zaman yaşanan zorluklara, olumsuzluklara rağmen, vefalı ve dürüst duruşumuzdan asla taviz vermedik.

Ömrümüzün çok önemli bir bölümünü geçirdiğimiz, ekmeğini yediğimiz Teşkilatımızın mensubu olmaktan daima onur duyduk. Teşkilatımızın dimdik ayakta durması ve gelecek nesillere aktarılması için elimizden geleni yapmanın huzurunu yaşamaktayız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek ve vatandaşımızın güvenli ve esenlik içerisinde yaşamasını idame ettirmek için görev yaparken Şehitler verdik, Gazilerimiz oldu. Vatan sağolsun. Türk Polis Teşkilatı varolsun.

Bu bağlamda 179. Yılını Kutladığımız Teşkilatımızın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istiratgahi Anıtkabir'deki töreninde, yeni nesillerle yükselişini görmek bizlere kıvanç kaynağı olmuştur. 

Kuuruluşunun 179. yılında, başta Şehitlerimizin aileleri, çocukları ve yakınlarının, Gazilerimizin, tüm emeklilerimizin ve vefakarca çalışan Teşkilatımızın tüm kademelerindeki görevli mensuplarının Polis haftasını kutluyoruz. Görevi başında bulunanlara sağlık ve başarılar,  Gazilerimize ve emeklilerimize esenlikler diliyoruz.

TEMÜDDER Genel Merkezi Yönetim Kurulu