Dernekten Haberler

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) tarafından Antalya Kurşunlu Mezarlığı ve Kurşunlu Şelalesi yakınında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tahsis edilen ağaçlandırma alanına fidan dikildi.

Gök kubbede hoş bir seda, gelecek nesillere temiz bir nefes ve güzel bir miras bırakmak için düzenlenen törende 500 adet fidan dikildi. Şehit yakınlarının da katıldığı fidan dikme törenine Antalya’da ikamet eden 200 emekli emniyet müdürü ve emniyet personeli katıldı.

Katılım sağlayan Sn Saime Konca ve Ömer Güneş Müdürlerimize bir kez daha saygılarımızı sunuyoruz. Geçmiş dönemde Antalya Emniyet Müdürlüğü yapmış, Sn Mehmet Canseven, Sn Natık Canca, Sn Naciye Ekmekçibaşı, Sn Mehmet Yazıcı, Sn Celal Uzunkaya Müdürlerimiz adına Antalya şube başkanımız Sn Feyzullah Arslan ve değerli üyelerimiz tarafından ağaç dikilmiştir. Başta Kepez Şube başkanımız Sn Feyzullah Arslan olmak üzere Orman Teşkilatına, Emniyet Teşkilatı Yönetici ve Personeline, tüm katılımcılara ve sivil Vatandaşlara teşekkürü borç biliyoruz.

fidan1
fidan2
fidan3
fidan4