Dernekten Haberler

Değerli üyelerimiz

İzmir Şube Sekreterimizin paylaşımı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

TEMÜD-DER Merkez Yönetim Kurulu olarakta atanan Sayın İl Emniyet Müdürümüzü tebrik ediyor, aynı zamanda sayın Şube Başkan ve Yönetim Kurulu ve üyelerini Etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkılarından dolayı da başarılarının devamını diliyoruz.

Kıymetli üyelerimiz,

İzmir İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet ŞAHNE, 2 Kasım 2021 saat 15.00’de Derneğimizi ziyaret etmişlerdir.
Yönetim Kurulu tarafından karşılanan ve geniş katılımcı değerli üyelerimizle birlikte ağırlanan Sayın Müdürümüz, Başkanımız Sayın Erdinç SADIÇ’a Emniyet Müdürlüğü şiltini takdim etmiştir.

Başkanımız kısa konuşmasında derneğimizi tanıtarak, sosyal sorumluluk uygulamaları, yardımlar, burslar ve diğer faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Sayın İl Emniyet Müdürümüz; güçlü olmanın yolunun birlik içinde dayanışmadan geçtiğine vurgu yaparak, çalışmış olduğu illerdeki örnekleri vererek başta sağlık olmak üzere emekli meslektaşlarına her türlü desteği vereceğini, emeklileri yalnız bırakmayacağını belirten kısa bir konuşma yapmıştır.

Söz alan üyelerimizin taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirtmişler, kendilerinden 3600 ek gösterge ve polis eğitim kurumlarının açılması için destek talebinde bulunulmuştur.

Ziyaretleri, biz emeklilerin gönlünü kazanan uygulamaları ve söylemleri, şilt takdimi ile tadı damakta kalan baklava ikramı için Sayın Mehmet ŞAHNE’ye teşekkür ederiz.

Biz Emekli Emniyet Müdürleri Derneği olarak her zaman ve her koşulda desteğimiz kendilerinin yanında olacaktır.

Sayın Emniyet Müdürünü ağırlamak için Derneğimize gelen, gelemeyip gönlü bizimle olan bütün üyelerimize şükranlarımızı sunarız.

YÖNETİM KURULU”