Genel Kurul Haberleri

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Merkez 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.04.2024 Çarşamba günü Saat:13.30'da Dernek Genel Merkez binasında gerçekleştirilmiştir. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek tamamı oybirliği halinde kabul edilmiştir. Divan Başkanlığını Sayın Dr. A.Nihat DÜNDAR, Divan Katipliklerini Sayın Remzi KOÇÖZ ile Sayın Arif BEKİROĞLU'nun yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Genel Başkanımız Sayın İsmail ÇALIŞKAN, Denetim Kurulu Raporu Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Durmuş DEMİRBAŞ tarfından Genel Kurula sunulmuştıur.

Yönetim Kurulu Üyeliklerine bir önceki yönetim olan İsmail ÇALIŞKAN, Ahmet SARICA, Ayhan ÇANKAYA, Gürbüz BAHADIR, İrfan TOMRUK, Cevdet KAMALI ve Rafet Ufuk ÖNDER tekrar seçilmişlerdir. Denetim Kurulu üyeliklerine ise, Durmuş DEMİRBAŞ ve Mehmet LAÇİN tekrar, Vedat YAVUZ ilk defa seçilmişlerdir. 

Katılım sağlayan saygıdeğer üyelerimizin yönetim ve denetim kuruluna seçilenlere başarı dilekleri ile 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı sona ermiştir.