Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Merkez Yönetici ve Üyeleri, Polis Emeklileri Derneği Ankara Şube Başkanlığı ve Emekli Özel Harekatçılar Derneği Üyeleri ile birlikte Anıtkabir' de Ulu Önder Atatürk' ün huzurunda 10 Nisan Polis Günü kutlanmıştır. Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Başkanı İsmail Çalışkan tarafından Atatürk Mozolesine çelenk konulmasına mütakip Anıtkabir Özel Defteri imzalanmıştır.

TEMÜDDER Genel Başkanı İsmail Çalışkan Anıtkabir Özel Defterine;

"Büyük Türk Milletinin ve yurdunun kurtarıcısı çağdaş devletimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; iç güvenliğin emanet edildiği Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünde bir ömür boyu milletine hizmet eden polis emeklileri olarak huzurlarınızdayız. Bizler, tam da senin öngördüğün gibi iyi yetiştik, milletimize ve vatanımıza hizmette hiçbir sınır tanımadık. Görevimizi yaparken; ilkelerine ve devrimlerine tutkuyla sadık kaldık, demokratik değerleri, insan haklarını, hukukun üstünlüğünü, aklın ve bilimin yol göstericiliğini meşalemiz yaptık. Kimi zaman önümüze çıkan ve çıkartılan her türlü engeli seni örnek alarak aştık. Büyük Türk Milletinin saygısını, sevgisini ve güvenini kazanmak için her zaman tam ve tarafsız görev anlayışı ile Devletin Polisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ulu ATATÜRK seni ve silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun." yazmıştır.