"İnsanlar yaşarken de anılmalıdır" etkinliğimizde bu ay; Önceki Emniyet Genel Müdürlerimizden Vali Doç.Dr. Sayın Turan GENÇ ile Polis Koleji ve Polis Akademisinde Uzun yıllar İngilizce Öğretmenliği görevinde bulunmuş değerli eşleri Yüksel GENÇ hanımefendiyi Derneğimizde ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşadık.


"İnsanlar yaşarken de anılmalıdır" etkinliğimizin bu ayki konukları Emekli Valimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Turan Genç ile değerli eşleri ve aynı zamanda Polis Kolejimizin emekli İngilizce öğretmeni Sayın Yüksel Genç hanımefendi olmuştur. Kendilerini derneğimizde ağırlamakdan büyük onur duyduk.

Bugün burada kendileriyle geçirdiğimiz yılları anmak, teşkilatımıza yaptıkları değerli katkılara teşekkür etmek için toplandık.

Dernek olarak bu etkinlikleri düzenlememizin amacını, hayatta olan üyelerimizi takdir etmek, birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirmekİ birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak, kendilerini yaşamları boyunca değerli hissettirmek ve anılarını paylaşmak diye özetleyebiliriz.

Sayın Valimiz ve Genel Müdürümüze davetimizi kabul ettikleri ve kıymetli eşleri değerli öğretmenimizle birlikte deneğimize geldikleri için Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür eder, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam sürdürmelerini dileriz.

 Toplantımıza;

Ünal Erkan,Yilmaz Erguni, Halit Karabulut, Mustafa Güner, Ahmet Nişancı, Yılmaz Yaşar, İlhan Sapmaz, Ali ihsan Çivici, Halil Sultar, Hamdi Demir, Nursel Gündüz, Fevzi Erdoğan, Tacettin Kurt, Mustafa Kulalar, Süleyman Işıldar, Arif Akkale, Eyüp Semerci, Mehmet Salih Kesmez, Haydar Acun, Mehmet Sert, Engin Kaya, Arif Bekiroğlu, Sezai Konuklar, Şerif Başboğa, Faik Aksu, Murat Keskinkılıç, Yüksel Ersoy, Süreyya Türkölmez ve Onursal Üyemiz Metin Türkarslan katılım sağlamışlardır.