Yönetim olarak 6 Eylül Çarşamba günü saat 15:00 da Ayvalık Sarımsaklı moral eğitim kampında "Yaza Veda Toplantısı" yaptık. 

 

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Başkanı sayın İsmail ÇALIŞKAN' ın "Sayın Müdürlerim, Değerli ağabey ve kardeşlerim, Hatırlanacağı gibi 26 Temmuz 2023'de Dikili /Kabakum Polyak Sitesi kafeteryasında 55 Emekli Müdürümüzün katılımıyla hasret giderme toplantısı yapmıştık. Toplantımızda Müdürlerimiz çok kıymetli anılarını paylaşmışlar, uzun zamandır görüşemeyenler görüşmüş ve uzun sohbetler yapılmıştı. Hepimiz tekrar buluşmak üzere güzel temennilerle ayrılmıştık. Bu defada ; Yönetim olarak 6 Eylül Çarşamba günü saat 15.00 de Ayvalık Sarımsaklı Moral Eğitim Kampında, YAZA VEDA TOPLANTISI yapma kararı aldık. Bölgedeki tüm Müdürlerimizin katılımını bekler, saygı, sevgi ve selamlarımızı sunarım." içerikli yayınlamış olduğu mesajına istinaden,

Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü tesislerinde 06 Eylül 2023 tarihinde samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantımıza; Bölgede bulunan Müdürlerimizden ve İzmir Şube Yönetim Kurulu üyelerinden, Ahmet SARICA, İrfan TOMRUK, Ömer KILIÇ, Mustafa ACAR, Ömer Faruk TERİM, Mahmut KARATAŞ, Tayfun KOPAKOĞLU, Reha KOCABIYIK, Salih GÜNGÖR, Ergin DEVREN, Zafer KAYA, Adem AYDEMİR, Salih GEZER, İsmail ÇALIŞKAN, Mustafa ÖZGEN, Yakup ERDEM, Kaşif KÖKLEN, Mahmut NAS, Göksenin BAŞ, Arif Erkan GÜNGÖR, Şükrü ÇUKURLU, Hasan UYAR, Erol KESİCİ, Rıza BAL, Muhittin KAYA, Salim KILIÇ, Lütfi Zafer ARAS, Muzaffer IŞIK, Özcan ATALAY, M. Orhan TAŞANLAR, Orhan GÜLER, Halil İbrahim ÖZKAN, Ertunç ÜNAL, Musa AKILLI, Ahmet NİŞANCI, Yusuf Vehbi DALDA, Yahya SOY, Halil TATAŞ, Ahmet BEKRİ, Sertaç SINIKÇI, Mustafa ÜSTÜN, Sadullah AKAN, Hüseyin ŞAHAR, Nuh GÜRLER, Mehmet Salih KESMEZ, Hikmet ZEHİR, Mustafa Eralp HADİM, Mustafa KARAYEL, Ülkü HAMURCULU, Aydın EROKTAY, Tayfur ERMOL, Remzi KOÇÖZ, Cengiz ZEYBEK, Hacı ÖZGÜL, Sabri UZUN, Dursun KERİMOĞLU, Halil ERCİYES, Nurdan AKÇAY, Selim ODABAŞI, Nihal TERZİOĞLU, Hüseyin PEKDEMİR, Mehmet YILDIZ, Mehmet TATLI, Halim DURAL ve Mehmet TERZİOĞLU katılım sağlamışlardır.

Tesislerinde toplantımıza ev sahipliği yapan, Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Arif KURUM ile toplantı süresince meslek büyüklerinin yanında bulunan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih TINAS' ın samimi, saygılı ve emeklilerine göstermiş oldukları özen ve ihtimam takdirle karşılanmıştır.

Toplantıda katılımcılar tek tek söz alarak derneğimizin çalışmaları ve beklentileri hakkında görüşlerini dile getirmişlerdir. Ayrıca kapanışta bu tür toplantıların farkı zaman ve yerlerde yapılması için gayret gösterilmesi temennilerinde de bulunmuşlardır.