Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Başkanı sayın İsmail ÇALIŞKAN'ın WhatsApp gruplarından göndermiş olduğu "Sayın Müdürlerim,Değerli ağabey ve  kardeşlerim, Bildiğiniz gibi -Temüdder -Merkez ve Şubelerimizin “Aylık Sohbet ve Değerlendirme Toplantıları”; Derneğimizin faaliyetlerini gözden geçirmek, geleceğe yönelik planlar yapmak ve üyelerimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenmektedir. Yaz aylarında katılımın az olması nedeniyle toplantılara ara verilmektedir.

Ancak ;Üyelerimiz ve üye olmayan Müdürlerimizin yaz döneminde çoğunlukla sahil bölgelerinde olduğunu gözlemledik ve sohbetlerimize yazın da devam edebileceğimizi değerlendirdik. “26 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00 de Dikili kabakum Polyak Sitesi Kafeteryasında” katılım ve istek durumuna göre gelecek ay da başka bir bölgede hasret giderme toplantısı yapmaya karar verdik. Müsait olan Müdürlerimizin katılımını bekler, saygı sevgi ve selamlarımızı sunarım." içerikli mesajına istinaden, Dernek Genel Merkez Yönetiminin koordinesinde gerçekleştirilen toplantıya; İzmir, Dikili ve yakın çevresinde bulunan saygıdeğer Müdürlerimiz ile İzmir Dernek Şube Başkanımız ve saygıdeğer Üyeleri geniş bir katılım sağlamışlardır.

Toplantımıza;

İsmail ÇALIŞKAN, Sabri UZUN, Erdinç SADIÇ, Halil İbrahim ÖZKAN, Şeref ERBAŞ, Sadullah AKAN, Mustafa TATAR, Mustafa ÖZGEN,Tahir BAYINDIR, Ömer KILIÇ, Rıza BAL, Ömer Faruk TERİM, İrfan TOMRUK, Ahmet SARICA,Yusuf Vehbi DALDA, Hasan UYAR, Muhittin KAYA, Nurdan AKÇAY, Ümit AKSOY, Neşet YANMAZ, Yahya SOY, Göksenin BAŞ, Mahmut NAS, Sertaç SINIKÇI, Selim ODABAŞI, Ahmet BEKRİ, Erden YURTSEVER, Vedat DEMİR, Hüseyin GÜLÇİÇEK, Hikmet ZEHİR, K.Yücel TUTKUN, Mehmet BÖKE, İbrahim SUCU, Hüseyin BİLGÜTAY, Erol KESİCİ, Musa AKILLI, Turgut KAVAS, Tamer KIRKLAR, İbrahim YILDIZ, Avni ALEMDAR, Mustafa ÜSTÜN, Süleyman TURŞUCU, Ahmet KILIÇ, Nevzat DEĞİRMENCİ, Mehmet YILDIZ, Muvakkar YILDIRIM katılım sağlamışlardır.

Toplantı sonrasında Genel Başkan İsmail ÇALIŞKAN tarfından yine WhatsApp gruplarında; "Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri derneğimizin bu ayki sohbet toplantısını (26/07)İzmir Dikili Polyak Sitesi kafeteryasında yaptık. Toplantımıza genellikle yazları İzmir ve çevresinde ikamet eden üyelerimiz ve üye olmayan emekli Emniyet Müdürlerimiz katılmışlardır. Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiş katılımcılar kendilerini tanıtarak faaliyetlerimiz hakkında görüşlerini dile getirmişlerdir. Toplantıların olmazsa olmazı Tamer KIRKLAR Müdürümüz de aramızda katılmış ve bizleri onurlandırmıştır. Ayrıca konuşmasında yaptığı esprilerle toplantımıza renk katarak bizleri neşelendirirmiştir.

Toplantımıza katılan tüm müdürlerimize Yönetim kurulu olarak teşekkür eder sağlıklı güzel günler dileriz." Mesajını iletmişlerdir.