Teşkilatımızın içinden çok sayıda Devlet adamı, sanatçı, iş insanı ve yüce milletimize her alanda başarılı hizmetler veren insanlar yetişmiştir. Derneğimizce; bu değerli insanları hizmetleriyle hatırlamak ve yeni nesillere örnek göstermek için 2019 yılından başlayarak her yıl “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliği düzenlenmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda ilk etkinlik İzmir Şubemiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Genel Merkezimizin düzenlediği etkinliğin ilk konuğu, Teşkilatımızın en üst kademesine valilğe ve bakanlığa kadar yükselmiş, E.Vali Sayın Ünal ERKAN olmuştur.

Etkinlik Genel Başkanımız İsmail ÇALIŞKAN’ın açılış konuşması, Saygı duruşu İstiklâl Marşımızının okunmasından sonra E.Emniyet Müdürü İrfan BAYAR’ın muhteşem sunumuyla başlamıştır. Sayın Ünal ERKAN Bakanımızla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getimek üzere; E. Vali ve E. Emniyet Müdürlerimizden, Nizamettin OFLAZOĞLU (İzmir Şubemizi temsilen), Ramazan ER, M.Orhan TAŞANLAR, İsmail TAŞKAFA, Mustafa GÜNER ve Yılmaz ERGUN söz alarak gerek öğrencilik yıllarında gerekse meslek hayatında birlikte yaşadıkları anıları hatırlatan duygusal konuşmalar yapmışlardır.

Bu konuşmalardan sonra Sayın Ünal ERKAN Bakanımız söz almış ve konuşmacıların kendisi hakkındaki övgü dolu sözleriyle ilgili olarak bu başarının hepimizin başarısı olduğunu, Devletin imkânlarını hep birlikte en iyi şekilde kullanarak Türk Milletine hizmet etmeye çalıştığını belirtmiştir.

Etkinliğimiz Sayın Bakanımızla ilgili hazırladığımız slayt gösterisi ve Başkanımızın kendisine anı plaketi sunumu ile son bulmuştur.
Katılan tüm üye ve mensuplarımıza teşekkür eder, bir dahaki etkinlikte birlikte olmak temennisiyle sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

1-1 iya-ünal erkan
2-iya-ünal erkan
3-iya-ünal erkan
4-iya-ünal erkan
5-iya-ünal erkan
6-iya-ünal erkan
7-iya-ünal erkan
8-iya-ünal erkan
9-iya-ünal erkan
10-iya-ünal erkan
11-iya-ünal erkan
12
13-iya-ünal erkan
14-iya-ünal erkan
15-iya-ünal erkan
16-iya-ünal erkan
17-iya-ünal erkan
18-iya-ünal erkan
19-iya-ünal erkan
20-iya-ünal erkan
21-iya-ünal erkan
22-iya-ünal erkan
23-iya-ünal erkan
24-iya-ünal erkan
25-iya-ünal erkan
26-iya-ünal erkan
27-iya-ünal erkan
28-iya-ünal erkan