Ankara Polis Evinde 14 Ekim Pazar günü üyelerimiz ve Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya ile kahvaltı programında biraradaydık.

Sayın Genel Müdürümüz Celal Uzunkaya programda yaptığı konuşmada “Sizlerin bu teşkilat için yaptığı güzel şeyler her zaman aklımızda. Sizlerden emanet aldığımız bu görevde Teşkilatımızı yönetimiyle kadrosuyla geleceğe taşıma noktasında yönlendirmeleriniz çok önemlidir. Tüm bu güzellikleriyle bir aile olan Teşkilatımızın toplumdaki yerini hep birlikte daha iyi bir konuma taşıyalım.” dedi.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya konuşmasının devamında “Emekli müdürlerimiz için illerimizde sosyal aktivite düzenleyerek müdürlerimize yönelik bir takım atölye gibi ortamlar hayata geçirelim. Sizlerden gelecek bunun gibi teşkilatımızı ileriye taşıyacak her türlü olumlu projeyi Genel Müdürlük olarak destekleyeceğimizi belirtmek isterim.” diyerek Emniyet Teşkilatının her daim emeklilerimizin yanında olduğunu ve emekli müdürlerimizin haklarının gözetileceğini söyleyerek yaşanılan aksaklıklar hakkında iyileştirmeye gidileceğini ifade etti.

Dernek Genel Başkanımız Sayın İsmail Çalışkan da yaptığı konuşmada Sayın Genel Müdürümüzün Teşkilatımızın ve emeklilerimizin sorunlarına son derece vakıf olduğunu, bu sorunları imkânlar ölçüsünde ivedilikle ele alacağından hiçbir kuşkusunun bulunmadığını, önceki görevleri esnasında da amir, memur gözetmeksizin tüm emeklilere yakın ilgi ve alaka gösterdiğini ifade ederek teşekkür etti.

Daha sonra derneğimizde onbeş yılını dolduran üyelerimize Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya tarafından şilt taktim edildi.

kahvalt1
kahvalti
kahvaltı
kahvaltı3
kahvaltı4
kahvaltı6
kahvaltı7
kahvaltı8
kahvaltı9
kahvaltı10
kahvaltı11
kahvaltı12
kahvaltı13
kahvaltı14
kahvaltı15
kahvaltı16
kahvaltı17