Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 22 ilin emniyet müdürü değişirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz getirildi.

Emniyet müdürleri kararnamesiyle, 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürünün görev yerlerinde değişiklik yapıldı. 10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 il emniyet müdürü merkez teşkilatındaki birimlerde görevlendirildi.

Öte yandan 8 ilin emniyet müdürünün yerleri de değişti. Kararnameyle, 10 il emniyet müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 il emniyet müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. İçişleri Bakanı onayı ile 3 polis okulu müdürü ile merkezdeki 7 birim amirinde değişiklik yapıldı.

Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz, Ankara Emniyet Müdürü olarak atanırken, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

İŞTE EMNİYETTE BAZI DAİRE BAŞKANLIKLARINA YAPILAN ATAMALAR

Atamaya göre, 1. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Özel Güvenlik Daire Başkanı, Aksaray Emniyet Müdürü ve vekaleten 1. Hukuk Müşavirliği görevini yürüten Selami Hüner asaleten 1. Hukuk Müşaviri, Polis Başmüfettişi Kemal Şahin ise Haberleşme Daire Başkanı oldu.

Öte yandan Koordinasyon Daire Başkanı Cüneyt Ünal Güvenlik Daire Başkanı, Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan Koordinasyon Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Selçuk Doğuş, Kırıkkale PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) Müdürü, Polis Başmüfettişi Kadir Yırtar Sivas POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) Müdürü, Özel Harekat Daire Başkan Yrd. Abdullah Üner ise terfien Niğde POMEM Müdürü olarak atandı.

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ VE MERKEZE BAĞLI BİRİMLERE YAPILAN ATAMALAR

S.N

ADI SOYADI

RÜTBESİ

ESKİ GÖREVİ

YENİ GÖREVİ

1

Suat ÇELİK

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Ordu Emniyet Müdürü

Özel Güvenlik Denetleme Başkanı

2

Selami HÜNER

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Aksaray Emniyet Müdürü (1.Hukuk Müşaviri Vekili)

1. Hukuk Müşaviri (Asaleten)

3

Kemal ŞAHİN

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Polis Başmüfettişi

Haberleşme Daire Başkanı

4

Cüneyt ÜNAL

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Koordinasyon Daire Başkanı

Güvenlik Daire Başkanı

5

Ahmet Hakan ARIKAN

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Trabzon Emniyet Müdürü

Koordinasyon Daire Başkanı

6

Selçuk DOĞUŞ

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Polis Başmüfettişi

Kırıkkale PMYO Müdürü

7

Kadir YIRTAR

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Polis Başmüfettişi

Sivas POMEM Müdürü

8

Abdullah ÜNER

2.Sınıf Emniyet Müdürü

Özel Harekat Daire Başkan Yrd.

Niğde POMEM Müdürü (Terfien