Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Genel Kurul Haberleri arrow Üyelerimize Hak Talebiyle İlgili Duyuru
Üyelerimize Hak Talebiyle İlgili Duyuru Yazdır E-posta
Değerli üyelerimiz;

27 Mart 2015 tarihinden sonra, İkinci sınıf Emniyet müdürü olarak görev yapmakta iken, birinci sınıfa terfi ettirilmeyerek bir üst rütbedeki emsallerine ödenen ek gösterge zam ve tazminatlar ödenmeden emekliye sevk edilenler ve Birinci sınıf İkinci derece emniyet müdürü olarak görev yapmakta iken, bir üst rütbedeki (birinci sınıf birinci derece) emsallerine ödenen ek gösterge zam ve tazminatlar ödenmeden emekliye sevk edilen arkadaşlarımızdan;

Dava açmak isteyenlere yardımcı olmak isteyen derneğimiz üyesi avukat arkadaşlarımızın bilgileri aşağıdadır.

Av Baki Özer 0 (505) 530 05 27

Av.Ali Fuat Akdemir 0 (505) 216 06 06

Av.Tulga Uyar 0 (505) 388 95 17

Av.Şükrü Özbağcı 0 (507) 363 36 03

Bu konuyla ilgili yardımcı olmak isteyen diğer avukat arkadaşlarımız da iletişim bilgilerini paylaşabilirler.

Derneğimiz yayın organı Çağın Polisi dergisinin Ocak sayısında bu konuya daha geniş yer verilecektir.
Ayrıca henüz derneğimize üye olamayan müdürlerimizin derneğimize üye olmaları bize güç verecektir.Derneğe gelmeden on line olarak web sitemizden üye olabilirsiniz.
Temüdder Genel Merkez Yönetimi