Skip to content
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow EMEKLİ MAAŞINI TÜRKİYE EKONOMİ BANKASINA TAŞIYANLARA 1000 TL PROMOSYON
EMEKLİ MAAŞINI TÜRKİYE EKONOMİ BANKASINA TAŞIYANLARA 1000 TL PROMOSYON Yazdır E-posta
Salı, 09 Temmuz 2019
Sayın Üyemiz. Türkiye Ekonomi Bankasının “emekli maaşını TEB’e taşıyan ve mevcutta en az 1 adet otamatik fatura ödeme talimatı bulunan emeklilerimize 1.000 TL’ye varan promosyon fırsatı kampanyası bulunmaktadır. TEB ile yapmış olduğumuz anlaşma uyarınca bu kampanyaya derneğimiz üzerinden katılmanız halinde emekli maaşını TEB’na taşıyan her emeklimiz için derneğimiz 100 TL gelir elde edecektir. Bu nedenle emekli maaş hesabını TEB’e taşımak isteyen emeklilerimizin genel merkezimizin 0312 230 05 92, 0544 778 15 17 nolu telefonları ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.

Ankara ilinde ikamet eden emeklilerimiz arzu etmeleri halinde Salı ve Perşembe günleri 14.00-16:00 saatleri arasında derneğimizde hazır bulunacak olan banka görevlileri vasıtasıyla da hesap açtırabileceklerdir.

TEB’in avantajları: hesap işletim ücreti muafiyeti, kredi kartı ücreti muafiyeti, çağrı merkezi ve internetten yapılacak işlemlerde ücret muafiyeti(eft gibi), özel faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan marifetli hesap ile birikimlerinize yüksek faiz, atmlerden yüksek çekim limiti. TEB Bankasının Ankarada 57 yurt genelinde 450 şubesi bulunmakta olup ayrıca Denizbank ve Finansbank ATM’lerinden de ücretsiz işlem yapılmaktadır.

Maaşını TEB’e taşımak isteyen emeklilerimiz promosyon için 3. Yılından 9 aylık kalan miktar olan (yaklaşık 105 ila 150 TL) arasındaki bir tutarı
maaş aldığı bankaya ödeyerek hesaplarını kapatmadan TEB’E taşıyabileceklerdir. TEB’de hesap açıldıktan sonra 450 TL hemen 550 TL ise otomatik ödeme talimatı verildikten sonra hesabınıza yatırılacaktır.

Ankara dışındaki üyelerimizin derneğimizle irtibata geçtikten sonra işlem yaptırmaları önem arz etmektedir..
 

Duyurular

Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” ile ilgili duyuru  Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” başlıklı yeni bir menüde: Temüdder üyemiz Hamdi DEMİR'in kızı olan Kuğulu Montesori International Preschool Kurucusu Yadigar IŞILDAR'ın kurumu için hazırlanan eğitim programı dokümanları, "KUYA Yuvamda"yı üyelerimizin çocuklarının / torunlarının kullanımı için Derneğimize sunmuştur. Her ay başka bir konuda hazırlanacak bu dokumanlar, web sitemizin "Tüm Yavrular Hepimizin” eğitim köşesinde yayınlanacaktır. Kendisine bu cömertçe sunum için teşekkür ederiz.

 

Bu programı, kurumunun bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 190 Köy ilkokuluna da iletildiği bildirilmiştir. Bu açıdan da kendisi ayrıca tebrik ve takdiri hak ettiğini düşünüyoruz.

 

Bilgilerinize sunulur.



Web Sitemizde yayınlanacak"Üyelerimizi Tanıyalım" Köşesi için Duyuru Derneğimiz web sitesi ve Çağın Polisi Dijital Dergisinde bir “Üyelerimizi Tanıyalım Köşesi” oluşturulmuştur...

Yeni Web Sitemiz Yayında

Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.







Ziyaretçi Defteri

Son Yazılan Mesaj
nail güntürkün
TÜRKİYE EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRLERİ SOSYAL
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Okuyucu Yorumları

Üye Girişi

Üye Girişi