Skip to content
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow Web Sitemizde yayınlanacak"Üyelerimizi Tanıyalım" Köşesi için Duyuru
Web Sitemizde yayınlanacak"Üyelerimizi Tanıyalım" Köşesi için Duyuru Yazdır E-posta
Perşembe, 04 Haziran 2020
ÜYELERİMİZİ TANIYALIM KÖŞESİ

Derneğimiz web sitesi ve Çağın Polisi Dijital Dergisinde bir “Üyelerimizi Tanıyalım Köşesi” oluşturulmuştur. En kıdemli üyeden en yeni üyeye kadar, “ ilk başvuru ilk yayın” ve alfabetik sıra prosedürü çerçevesinde ekli formdaki bilgisi çerçevesinde doldurulan ve fotoğraf eklenerek bilgilerin Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır ve Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır mail adreslerine gönderilmesi halinde, Web sitemizde her ayın ilk haftası 5-10 günü içinde üyelerinki web sitesinde,Kurucu-Yönetici/Deneticilerden başlamak üzere daha sınırlı sayıda üyeninkiler ise Dergide, her sayıda belli sayıda yayınlanarak tanıtımı yapılmaya çalışılacaktır. Böylece bir birimizi daha iyi tanıyabileceğimiz gibi bu bilgiler arşiv kayıtlarında saklanacaktır. Belki, ileride bir “Temudder Üyeleri Asırlık Albüm ” albümü oluşturma imkânı doğabilecektir.

Bilgi ve katılarak destek vermenizi bekleriz. Saygılarımızla

Form örneği:

1.Kendinizi tanıtır mısınız ( Vesikalı Fotoğraf eklenecek):

2.Polis Koleji ve Akademi Mezuniyet tarihi/devresi:

2a.Mezun Olunan Diğer Fakülte adı/yılı:

3-Nerelerde çalıştınız:

4.Hangi tarihte emekli oldunuz. Herhangi bir işle uğraşıyor musunuz :

5.Şu an hangi ilde yaşıyorsunuz:

6-Meslekten bir anı /Dernek ve Çağın Polisi Dergisi için önerileri/değerlendirmeleriniz

(en fazla 2 sayfa)

 

Duyurular

Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” ile ilgili duyuru
 Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” başlıklı yeni bir menüde: Temüdder üyemiz Hamdi DEMİR'in kızı olan Kuğulu Montesori International Preschool Kurucusu Yadigar IŞILDAR'ın kurumu için hazırlanan eğitim programı dokümanları, "KUYA Yuvamda"yı üyelerimizin çocuklarının / torunlarının kullanımı için Derneğimize sunmuştur. Her ay başka bir konuda hazırlanacak bu dokumanlar, web sitemizin "Tüm Yavrular Hepimizin” eğitim köşesinde yayınlanacaktır. Kendisine bu cömertçe sunum için teşekkür ederiz.

 

Bu programı, kurumunun bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 190 Köy ilkokuluna da iletildiği bildirilmiştir. Bu açıdan da kendisi ayrıca tebrik ve takdiri hak ettiğini düşünüyoruz.

 

Bilgilerinize sunulur.

 
Web Sitemizde yayınlanacak"Üyelerimizi Tanıyalım" Köşesi için Duyuru
Derneğimiz web sitesi ve Çağın Polisi Dijital Dergisinde bir “Üyelerimizi Tanıyalım Köşesi” oluşturulmuştur...
 
Yeni Web Sitemiz Yayında

Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.

 
 

Duyurular

Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” ile ilgili duyuru  Web Sitemizde oluşturduğumuz “TÜM YAVRULAR HEPİMİZİN EĞİTİM KÖŞESİ” başlıklı yeni bir menüde: Temüdder üyemiz Hamdi DEMİR'in kızı olan Kuğulu Montesori International Preschool Kurucusu Yadigar IŞILDAR'ın kurumu için hazırlanan eğitim programı dokümanları, "KUYA Yuvamda"yı üyelerimizin çocuklarının / torunlarının kullanımı için Derneğimize sunmuştur. Her ay başka bir konuda hazırlanacak bu dokumanlar, web sitemizin "Tüm Yavrular Hepimizin” eğitim köşesinde yayınlanacaktır. Kendisine bu cömertçe sunum için teşekkür ederiz.

 

Bu programı, kurumunun bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 190 Köy ilkokuluna da iletildiği bildirilmiştir. Bu açıdan da kendisi ayrıca tebrik ve takdiri hak ettiğini düşünüyoruz.

 

Bilgilerinize sunulur.



Web Sitemizde yayınlanacak"Üyelerimizi Tanıyalım" Köşesi için Duyuru Derneğimiz web sitesi ve Çağın Polisi Dijital Dergisinde bir “Üyelerimizi Tanıyalım Köşesi” oluşturulmuştur...

Yeni Web Sitemiz Yayında

Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.







Ziyaretçi Defteri

Son Yazılan Mesaj
nail güntürkün
TÜRKİYE EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRLERİ SOSYAL
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Okuyucu Yorumları

Üye Girişi

Üye Girişi